SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

SHAKLEE:. BUKAN VITAMIN JE EVERGREEN BANGUNAN PUN SAMA..


Kalau nak tau, bukan bab product je tau Shaklee mengekalkan prinsip semulajadi ni. Tapi termasuklah jugak bangunan, pencahayaan bangunan.

Head Office (HO) Shaklee di Pleasanton, California dibina cukup unik! Bangunan HO Shaklee ni didesign oleh syarikat arkitek terkenal Gensler

Konsep bangunan ni berdasarkan komitmen Shaklee iaitu "Living in Harmony with Nature"Kebanyakan bangunan ini menggunakan benda semulajadi, termasuklah bahan-bahannya, warnanya, udaranya termasuklah cahaya yang digunakan di dalam bangunan ni
Karpet & dindingnya daripada bahan-bahan 'recycle'😱😱😱


Korang mesti terfikir? Ada aircond tak ek bangunan shaklee ni? Takkan takda kot?
MEMANG TAKDA PUN. terkejutzz okeh
Lampu pun guna teknologi 'motion sensors' - kalau ada pergerakan dia akan nyala. Kalau takda motion dia mati sendiri (jimat lektrik weii)

TAKDA AIRCOND dalam bangunan ini - dpa cuma guna udara semulajadi (pengudaraan dibuat oleh satu kipas gergasi & dari bawah lantai)

-tapi kalau cuaca malaysia buat camni mau kena stroke haba kita suma😂😂


Waktu siang, bangunan ini guna cahaya natural ja daripad luar, kalau perasan dalam gambar tu ada banyak tingkap kaca.

Tingkap kaca ni sebenarnya guna 'electronic sensor' - cahaya boleh tembus masuk sampai 80% tapi still tak panas!

Keliling HO ni memang menghijau je - sebab Shaklee sangat komited dengan kempen menanam pokok😊

nak tambah pendapatan dari rumah, coacthing free?.

Tanya saya 013 6240955
founder Lukluk marjan

posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

KERJAYA DENGAN SHAKLEE, TERJAMINKAH?

Ok sebelum join shaklee korang tau tak shaklee ni apa? Asal dari mana? Syarikat apa? Siapa ceo?

Daripada produk ni pun kita akan dapat bayang2 betapa hebatnya syarikat pengeluarnya.. Macam manusia lah. Di sebalik seorang leader yg hebat mesti ada mentor yg hebat.

Di sebalik produk yg hebat mesti ada syarikat yg hebat juga. Vitamin pertama dunia umur 101 tahun pada tahun ini (2016). Sampai sekarang pun vitamin tu masih lagi ada. ..yup..Betul, Vitalea.



Kalau nak tahu, asal usul perkataan VITAMIN yang digunapakai sampai hari ini adalah dari Vitalea tu la.😱



Bermula dari Vitalea - 1915 kemudian pencuci organic pertama dunia Basic H 1960 dan serbuk protin dari sumber non-gmo iaitu ESP tahun 1972. 3 product ni pun masih bertahan sampai sekarang.Shaklee adalah pengeluar product supplement. Kalau diikutkan tak perlu buat ujian klinikal sebab hanya mengeluarkan "makanan tambahan" (supplemen), tapi sebab nak pastikan kualiti, Shaklee buat juga.

Nak buat ujian ni memerlukan kos yang tinggi tau. Tapi Shaklee laburkan beratus billion hanya untuk R&D.



Bukan rnd mcm jus nus×#¥a£A tu 8 bulan je dah keluar produk..But shaklee spend years and years of study and research. Yangg buat bukan cikai2. Tapi doctors, scientist, researcher,professor.


Sejak ditubuhkan tahun 1956, masih teguh berdiri sampai skrg Masa MAS, CIMB, dan syarikat2 gergasi buang ribuan pekerja, shaklee masih setia bayar bonus semua SID dan leaders tanpa gagal.

Produk kita evergreen, Sepanjang zaman
Sebab sentiasa akan ada org sakit yg perlukan supplemen, ibu mengandung yg nak maintain energy, ibu menyusu yg nak susu berkualiti, ibu pantang yg nak cpt sihat, anak2 asthma dan eczema yg nak kawal simptomnya, pakcik makcik kencing manis yg nak control gula, dan seterusnya
Produk kesihatan ni sentiasa ON DEMAND yg tinggi!

Tp produk shaklee sentiasa ada permintaan😊 untungnya semua sid kat sini,Syarikat kukuh dah ada, produk berkualiti premium pun dah ada. Tinggal promote dan bantu org lain sama.

Ni baru pasal produk..belum masuk syarikat..jeng..jeng..kita sambung siri 2..

Nak jana pendapatan dengan shaklee?

Tanya saya: 013 6240955

posted from Bloggeroid

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS