SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Penapis air paling Jimat dan Mudah di bawa

Asslamualaikum...

Ramai yang salah anggap, bila saya bagi harga, mereka akan kata, mahal la pa, sedangkan kalau kira-kira jauh lebih murah dari penapis air yang lain.. meh saya tolong kirakan...

sebelum tu, tengok dulu apa yang istimewa sangat pasal jug air ni?

  • mudah digunakan, tak perlu pasang di sinki  
  • harga mampu milik, 1 set lengkap 3 filter tak sampai RM500 bagi non-member..kalau jadi ahli lagi la banyak diskaun  
  • tuang je air dalam jug, tak perlu tunggu lama untuk ditapis dah boleh minum macam biasa 
  • mempunyai meter automatic yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras 
  • kualiti air jernih dan rasa yang sedap setanding penapis air yang mahal 
  • tak perlu cuci filter, after 303 liter (80 gelen) dah boleh tukar filter and the filter tu not costly and affordable...lagi safe tukar filter daripada buat maintenance yang belum tentu dicuci bersih
  • bawa je ke mana sahaja tanpa perlu memikirkan nak cari air mineral,nak beli air tapis 
  • jimat duit dari segi pelaburan membeli penapis air mahal dan membelanjakan wang tiap bulan untuk air mineral dan air tapis 
  • bermanfaat untuk kesihatan kerana ia singkirkan karat,plumbum dan segala jenis bahan pencemar dan diiktiraf oleh Water Quality Association (WQA) 
  • environmental friendly sebab kerana penuras jug diperbuat daripada blok karbon isian semula based on arang tempurung kelapa yang tahan lasak...tiada istilah timbunan sisa kalau filter tu dibuang.

Baca lebih detail berkenaan Jug air comel di sini

KENAPA saya cakap MURAH??

sebelum ni saya minum dan masak guna air spritzer atau CaCtus, seminggu mahunya nak 2 tong besar.. itu pun tak minum hari-hari, sebab minum di sekolah..jadi bila kira-kira semual, sangat jauh beza dan bebaloi sangat-sangat,



Tengok perbezaan dia, seliter dalam RM0.14 sen ok, satu set ni boleh tahan setahun..SETAHUN hokey... service sendiri je,,, bila dah sampai masa tukar filter, dia ada meter supaya kita tahu filter tu dah berlumut dan perlu ditukar...

TESTIMONI PENGGUNA





BERMINAT?
hubungi saya cik upa..

013-6240955


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan