SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Kenangan National Celebration 2015

Asslamualaikum...

syukur Alhamdulillah, syukur Allah temukan dengan grup bisnes yang sama bi'ah, sama fikrah, seronok nak bersembang dalam grup.. bertemunya kami kerana Allah..

Jun lepas berkesempatan pergi mines unutk NC ni, dengan tiker harga RM30, dapat gift lebih daripada harga RM30, saya suke..saya suke..


Antara isi dalam beg cumil ni,
-ade vaucer RM50
- ade shaker cumil ( kat sana ada cinch free, kami duk gune shaker ni la mengulang-ulang,hihi)
-sticker car
-collegen 6 stick
-pen shaklee 

Sabtu tu, terus ke hotel golden horses, jumpe mommy yam, leader yang sangat tabah, leader sangat sabar dengan karenah, baik hati, setia tunjuk ajar dari A sampai Z. pada hari tu kak yam terpaksa balik terengganu, so, saya ambil alih, tidur dihotel mewah free, ganti dia,hihihi, bile lagi nak merasa hotel mewah macamni, semalam RM800 kot..belum berkemampuan lagi duk hotel ni.

sebelum mommy yam balik, sempat bergambar dulu..



 lepas ambik kunci, terus masuk hotel, simpan barang..dan nak ke mines pulak ambik voucher..
sampai-sampai je, tengok bawah, wah ramainye makhluk, ade rase aura di situ, dan majority adalah perempuan, kaum ibu, bergendong-gendong dengan anak., ni baru jam 10, jam 12 masyaallah lagi la ramai..saya masuk mines tembus ke hall ni..
 pandangan daripada atas, sebelum turun ambik beg..

 Que panjang nak ambik beg dan vaucher.

 sementaram menunggu, jumpe master farhana, ambik aura ciked..hihi

suasana dalam Hall, menunggu ketibaan master-master hebat
 
 
 
RED CARPET, MASTER-MASTER
(aiyak gambar tak clear la)

 Master Iffah dan suami
 Master Farah Wahida

 Master Farhana  dan Suami

Master Nana dan Suami

 Master Zafirah ,suami dan Anak-anak
(walaupun berkerusi roda, tetap gigih)


 lepas habis, roaund-round sekitar Hall, mama cery tak ada, dapat gambar pun jadi lah, mama cery antara perempuan terawal dalam bisnes shaklee..


 
Dengan master farhana a.k.a Ummu Durrah



 
 ade suprise daripda Shaklee atas katil.
 
 lepas habis, balik hotel, masa untuk berehat, anak bukan main lagi sakan lompat-lompat dalam hotel
 pandangan Hotel golden Horses daripada jendela..



 HARI KE-2
d
 siap-siap kemas barang, check out terus
 hari kedua, suami nak masuk sekali

 jalan-jalan jumpe dengan Master Farihah,ni la dia maktok kami, mak tok dalam suri junior.

then, jalan-jalan tengok pameran yang ada,get clea, pencuci muka ada..

 anem kata, macma kenal je biru-biru ni,hihihi

 ada kat playstore, lepas ni senang je nak oder..daha ada aplicaton


 shaklee ade penjagaan rumah jugak tau...
bukan suplement semata-mata..

 beli buat tangan, beg baby dan payung...best, beg banyak kocek, payung besar gedabak...




 ALhamdulillah dapat jumpa Master Iffah
sempat bergambar



Bertemu berpisah kerana ALlah..
insyallah jumpa lagi tahun hadapan di sunway pyramid.


ALhamdulillah jumpa bisnes yang begitu mudah begini, mudah bukan maksud goyang kaki duit masuk, tapi mudah dari segi urusan, kelas on wtapp je, oder pun online je, HQ hantar sampai rumah costemer terus.. daripada tak tahu, ade grup coatching dari zero sampai jadi hero..hihi, daripada tiada duit poket, ALhmdulillah dapat saving untuk family, rumah,kereta..bermula degan yuran keahlian seumur hidup RM75, bonus pertama RM27, ALhamdulillah sekarang merasa RM2k plus, syukur,syukur..


Berminat nak tambah pendapatan?
ketahui lanjut, bisnes ini, jangan risau, patuh syariah..baca sini

baca lebih lanjut bagaimana saya mula dari bawah, dari Zero..baca sini dan sini



 




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan