SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Apa itu program YES?

 Selalunya YES ni akhir tahun je (year end sale), tapi ni bukan YES tu, ni program gilang gemilang shaklee buat untuk orang yang nak buat side income..
  Beruntunglah siapa yang join member bulan ni bersempena program YES (Young Entrepeneur System). Serius, sangat berbaloi bagi anda yang ingin menjana pendapatan bersama kami. Sudah pasti peluang depan mata, anda kenalah bertindak sekarang.





Apa itu YES!!!!

Program YES yang dianjurkan oleh Shaklee Malaysia, khas buat golongan muda Malaysia, terutama para graduan dan mereka yang sedang mencari pendapatan sampingan.

Projek YES ni sangat komprehensif, disediakan oleh Shaklee Malaysia sendiri. Dari awal pendaftaran hinggalah tamat program selama 13 bulan, bermula daripada mei hingga oktober.

 peserta akan dibimbing untuk membina bisnes rangkaian terbaik, dan mereka yang memenuhi kriteria bakal menerima trofi dan cash sebanyak RM10,000!

 Apa yang kamu akan dapat kalau join ahli bulan ni?

1. Automatik layak join YES

2. Dapat Vitalea PERCUMA! Worth RM90. (Membership hanya RM79)

3. Dapat extra bonus dari 10%-50%

4. Beli Product YES PACK dapat diskaun 5% lagi dan confirm dapat cash bonus bulan depan. 
5. Naik MASTER dalam masa 13 bulan (program YES ), Shaklee bagi RM 10,000

Itu belum lagi termasuk bonus yang berganda, 50% lebih dari biasa! Untung sangat sesiapa yang mengikuti program YES ni.





  Cun melecun tak tawaran Shaklee bulan ni? Rugi kan tak rebut peluang?
Untunglah daftar bulan ni, dapat join YES..

YES! Inilah masanya untuk tidak lagi membuang masa.

Bagaimana nak sertai YES? Isikan borang di bawah dan kami akan hubungi anda untuk menjadi seorang YES bersama kami.



Read more http://www.lynanoh.com/young-entrepreneur-system-yes-shaklee-untuk-belia-malaysia/

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan