SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

luke czer sembuh sepenuhnya

Alhamdllh..kadang-kadang macam mimpi je bersalin second ni secara normal..teringat masa anak sulong..DR decided nk czer..layu hati rase xde harapan nk anak ramai..kui3.. serius..kami dri kluarga yg ramai, adik beradik suami 11,adik beradik saya pun 11, so klo sikit..mcm sunyi je..dah biasa riuh rendah..hihi..

Masuk kandungan 5 bulan..saya betul -betul tekad..macamne pun, kedua ni nak bersalin normal!!!

Last..cari sane sini saya jumpa set mengandung shaklee,lepas sid terangkan itu ini terus grab set mengandung..

nak cite kat sini..masa pregnent sangat2 puas hati..so pantang pun ambik set pantang shaklee..daripada set pregnent tu cuma tambah zink compleks..nak luke bersalin cepat sembuh..

nak jadikan cerita...bonus luke czer yg dah 2 tahun rase perit tu..sembuh sepenuhnya..parut semakin hilang...serius..sangat puas hati..sampai sekarang consume  zink..rambut pun kurang gugur..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan