SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Kenapa tak kurus walaupun dah ambil set kurus shaklee?


Sejak akhir2 ni, ramai yg sms sy tny.. kalau sy amik shape up shape shaklee confirm leh kurus trus ke? Bape lama amik masa sis?huhu

Jwpn sy simple je.. shaklee ni supplement yg mn bantu enhance proses u utk slim. Ia bukan ubat magik bila u telan terus kurus. Konsep dia membantu. Tapi u still kna ada usaha utk jaga pmakanan n exercise. Mcm mana ia bantu?






Gini.. cinch shake tu bntu u knyang lebih lama sbb dia ni protein. So dia ganti heavy breakfast. Instead of mkn nasi lemak.. better u amik cinch kn sbb ia rendah kalori tp dpt bg kita energy yg lama..dan cinch jg ada protein yg akn pelihara otot kita ms proses pngurangan inci

Pastu lecitin dan omega tu..agen pengemulsi dan pembakar lemak. Dan proses dia akn lg cepat jika u wat exercise. Xda exercise jalan gak..tp mgkin lmbt.

Lastly..herblax n alfalfa ni bntu u pny proses pmbuangan. Detox agen. Lemak2 yg dh pecah tu..msti kna buang. Kalo x remain dlm bdn.. xjd gak. Kalo prasan bnyk org berisi ada mslh sembelit. Cause usus x dpt mnyrap nutrien spnuhnya. So..alfalfa n herblax akn bntu lah.

So..ksimpulannya u boleh amik 3 element ni utk bntu proses u nk kurus. Tp do not rely 100% on supplement. Kna rajin exercise n jg mkn jugak ye..


Dan ada jugak dikalangan kwn2 sy yg amik alfalfa n vitalea sahaja pun dah boleh kurus. Sbb bagi mereka bila amik alfalfa dan vitalea, mereka lebih dapat mengawal selera makan sekaligus dapat kurangkan nilai kalori yg diambil. Lagipun dengan kandungan vitamin tersebut dapat terus memberi tenaga walaupun x makan banyak.


Sekali lg ditegaskn.. shaklee bkn ubat magic yg mn bila u mkn trus slim. Kandungannya juga 100% natural thats why proses mmkn masa sket sbb nk pastikn dgn kesesuaian tubuh.

So..jgn risau kalo apa yg u ambil lmbt sket kesan dia asalkn x memberi side effect d kmudian hari. Kalo shaklee ni if u stop ambil pun insya ALLAH xda la naik balik bdn u yg dh slim tu :-)

SHAKLEE is to help u enhance the PROCESS. Jom Cuba :P


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan