SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

SET MENYUSU BERBALOI-BALOI

Semua ibu, bakal ibu nak anak full bf kan, ye lah, susu ibu kan banyak khasiat, tapi ada masalah menghantui ibu-ibu yang menyebabkan ibu tidak dapat menyusukan anka secara fully, meh saya cuba bantu anda, insyallah..saya taelah mengamalkannya, that why saya jadi ahli,sebab sangat berpuas hati hasilnya, time puasa pun anak kenyang..saya sendiri tak lapar.

 


Kenapa set menyusu ini berbaloi?
Apa yang berbaloi-baloi sangat? meh terjah kenapa pangggil berbaloi..sebab fungsinya bukan hanya untuk susu ibu, malah untuk macam-macam la, bak kata pakcik astro " macam-macam ada"hihi..

 

Ikut bajet anda, sama ada:
- ESP sahaja.
- ESP + Alfalfa
- ESP + Alfalfa+ Ostematrix
 

Pasti ramai tertanya, kenapa ramai bebeno ibu-ibu repeat order ESP + Alfalfa ni?
jawapan saya " sebab hasilnya  memang kebabom.... xpercaya, jom kita terjah lagi...


Mana satu pilihan anda?
 kita tengok apa yang anda dapat kalau anda ambik gandingan Mantop ni :

  • ESP +alfalfa = SUPERMILKBOOSTER..comfrm breast cepat bengkak lepas ambik dua benda ni, saya sendiri pun terpaksa kurangkan dose time keje, sebab baby tak hisap,xtahan bengkak susu berketul-betul, berlumba-lumba nak keluar..hihii
  • ESP+ Alfalfa  = Kulit cantik dan tiada masalah jerawat.
  • ESP + Alfalfa= membuat susu ibu jadi pekat dan banyak, anak cepat kenyang semestinya xkan meragam.
  • ESP + Alfalfa = mengurangkan berat badan. ESP mengurangkan rasa lapar Alfalfa bantu menyahkan toksin,
  • Alfafa =Menghilangkan keputihan.
  • Alfalfa = kacip fatimah, suami pasti memuji melambung-lambung, walaupun anak dah berderet. yang dah rasa mesti tahu macamne kesanya.
  • Alfalfa = mengurangkan maslah resdung, lagi kalau tambah dengan Vit -C kesanya lagi cepat..
Best x...Best x? sebabtu la ramai ibu jatuh hati dengan set ni..memang berbaloi-baloi, macam 3 in 1 gitu.

Apa istemewanya set Menyusu shaklee ni?

  

Bukan tu je,,,banyak lagi khasiatnya, jemput baca.....

ESP

 
  • Menjadikan badan ibu lebih sihat, bertenaga, tidak mudah letih dan lesu sekali gus melancarkan dan mempercepatkan penghasilan susu.
  •   Menjadikan susu yang dihasilkan lebih pekat dan kaya dengan hindmilk yang mengenyangkan,so xlah bayi anak bergayut lebih lama dan kerap bangun malam..hihhi 
     Kulit wajah ibu jadi halus,licin dan berseri, serius tak tipu... 
    Menyokong proses menurunan berat badan secara sihat dan smelajadi.
     Menganjalkan payudara, montok macam anak dara gitu.

ALFALFA

 

  • Turun temurun dari zaman dahulu sebagai perangsang susu. 
  • Breast cepat penuh bila diambil bersama ESP. 
  • Bekerjasama bersama ESP dalam penurunan berat badan. 
  • Mengatasi masalah keputihan dan bertindak sebagai agent perapat. 
  • Membantu  masalah resdung, athma dan Alahan. 
  • Berfungsi sebagai detox dalam menyingkirkan bahan-bahan toksin dari dalam badan. 
  • Memperbaiki pelawasan.

Testimoni set menyusu:









lagi testimoni klik sini..

LAGI BEST... set menyusu ni termasuk untuk set hamil dan set pantang, jadi, dari mengandung lagi boleh ambil dah,jagan risau..


 Ibu-ibu,Ummi-Ummi,momy-momy, jom cuba pasti berbaloi-baloi...

Hubungi saya untuk dapatkan konsultasi secara percuma.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan