SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

Bonus Shaklee Masyuk....


Baru lepas baca perjalanan kejayaan master-master dalam shaklee...

Allah....sangat sebak & terharu dgr pengorbanan mereka sblm menggapai kejayaan kini...perjalanan idup mrk di alam shaklee yg cukup memberi makna dan menguji kesabaran....

Tapi kini....berbaloi segala penat lelah mereka....berbahagia degan bonus yang x masuk akal bagi orang kebanyakan seperti kita....hampir mencecah ke 6 angka?????? memang x masuk akal kan??

Tapi segalanya terbukti degan biznes shaklee...ramai jutawan muslimah yg ditampilkan dalam shaklee...anda masih nak menafikannya???

Siapa nak bisnes, tapi ada alasan itu ini, meh baca sini, semoga membantu anda..



Aku dan Bonus Shaklee

Masyuk..bonus masuk, disaat kekeringan..

Saya tiada kereta yang mewah,untuk ditunjukkan, saya tiada duit cash yang banyak untuk di tayang,tapi saya ada target untuk capai impian itu....

 Inilah perkara yang diajar dalam group kami buat vision board sebagai target..
 Untuk peringkat awal ni, saya dapat cash bonus daripada usaha saya sendiri.
Alhamdulillah, seperti yang dijanjikan bonus Shaklee masuk, di saat saat kekeringan ni, dapat la juga membantu sebanyak sedikit.. walaupun sikit, tapi  ini lah hasil usaha saya sendiri.
Kalau korang nak tahu, setiap pembelian 150UV keatas, akan dapat bonus dari Shaklee, tak kira la, sama ada untuk  jual ke, atau nak makan sendiri ke, asal cukup 150uv, anda akan layak dapat bonus.. ada peratusan kat situ…

Jangan risau, kalau anda nak niaga tapi takde modal, Shaklee ni  tidak perlukan modal pun,cume keahliah RM65 seumur hidup,(nak jadi ahli? baca sini ) kalau ade costumer order, minta dia bank in, kita pun order la online, nanti Shaklee pos sendiri kat rumah costumer tu, mudah kan? Cuma Rajin tak rajin je…

Ni dia bonus saya yang setahun jagung ni, dari 2 angka, ke 3 angka, insyallah,coming soon target 4 angka. doakan saya ya..

 “ Ya Allah, ya Wahab, engkau bukakan pintu rezki ulfa mohd, permudahkan ulfa cepat naik rank SUP hinggalah ke master” amin..

Nak jadi macam master cery, master fariha dan master –master lain, kaya dunia juga kaya diakhirat..Ushawan mulimah memang mantop…Sapa yang tak kenal meh tengok gambar-gambar ni…
                                                                 Master fariha (ditengah)


 Master Iffah( berpurdah) dan Master Cery

Kami tidak bergerak sorang diri, bisnes sendiri, dengan tunjuk ajar master-master ni, terutama master fariha yang mana ibu-ibu kepada kami untuk tunjuk ajar cara berbisnes..marketing..promosi..bla..bla..

Pada mulanya saya dapat  bonus RM33.30, ni pun beli sebab nak makan sendiri dengan harga ahli,memandangkan lepas saya makan set mengandung, ada perubahan positif dan alhamdllah dapat melahirkan baby secara normal walaupun ada sejarah czer anak first. Jadi lepas bersalin pun consume dengan Shaklee, susu meriah tipah ooiii…hihihi. (baca sini lebih lanjut susu pancut-pancut)

 
 Bulan pertama mencuba shaklee
klik gambar untuk besarkan

Then mula jinak2, rajin-rajin sharing,seperti yang diajar oleh master-master shaklee.. bulan kedua dapat pulak RM99.44, Alhmdulillah walaupun masih lagi 2 angka, atleast ade peningkatan.

 
 Bulan kedua berbisnes pulak
klik gambar untuk besarkan

Kini bulan ke-3 bonus naik 3angka, weeehooo…..kalau ikutkan bulan ke 3 baru 3angka bonus dikira lambat la ni, sebab saya belum fulltime, baru buat part time je, ade rakan-rakan kat luar sana, 3 bulan dah 4-5angka bonus.. 

  
Bulan ke 3 berbisnez sudah 3 angka.
klik untuk besarkan gambar..

Jangan salah faham ya,ni bukan skim cepat kaya, atau MLM macam lain, kene cari orang bawah banyak-banyakm pastu boleh goyang kaki duit masuk..atau kene beli produk dulu beribu-ribu pastu kene habiskan…no,no,no…. bonus ni hasil dari usaha titik peluk  jual produk,prinsip Shaklee macamni “anda berniaga, anda dapat duit” tiada istilah goyang kaki dalam Shaklee ni, komisyen dari jualan anda sendiri lah. Asalkan rajin sharing…jangan risau bisnes ni ramai orang dah join, konsepnye ikut undang syariah yang halal. 

Kalau ikut prinsip saya sendiri:
apa yang kita tanam itu yang kita tuai” ni falsafah ayah saya, jadi bonus yang saya dapat ni, hasil dari jualan saya, kira ni comisyen dari jualan saya la…

Macamana nak cari costumer?
Jangan risau, ahli dibawah saya akan diajar daripada A-Z, (baca kelebihan ahli bawah saya).macam saya la, mula dari kosong, sekarang sudah berisi..hihihi, 

Anda akan diajar menggunakan teknik pemasaran terkini dimana orang akan mencari anda untuk menyertai Shaklee bersama anda.

 Oleh kerana produk Shaklee ini bagus, berkesan dan semulajadi, jangan takut costumer mesti akan repeat order.


Syukur,syukur, dan syukur pd Allah sbb dpertemukan dgn group sehebat group kami!!! leaders2 mmg the besttt!!!

Ramai telah menyertainya...

Insyaallah kumpulan kami dibawah master fariha akan beri tunjuk ajar sepenuhnya, bak kata kak fariha, " akak hulur rotan ja, kamu semua yang rotan diri sendiri".. 


Sape lg nk join kebahagiaan bershaklee bersama kami sile pm sy!

ID: 1141095


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan