SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

SAYA DAN SHAKLEE

 
NAMA
Ulfa binti Muhammad Lamappanganro

NAMA SUAMI :
Muhamad Khairul Anwar bin Abas

NAMA ANAK :
1-  Damia Amani
 2- Damia Tasneem

NEGERI ASAL:
 Johor

TEMPAT TINGGAL
Sarawak

PEKERJAAN :
 Guru

PENDIDIKAN :
-          TAHUN 1996-2002
- SMA AT-TANWIRIAH (SMAAT)
-          TAHUN 2003-2005 
– SMA LUGHATUL QURAN (SMALQ)
-          TAHUN 2006
- MAAHAD JOHOR
-          TAHUN 2007-2011
 UNIVERSITI KEBANGSAAN MALAYSIA (UKM)


SAYA DAN SHAKLEE


Bermulanya saya jatuh dengan cinta  dengan Shaklee ni start mengandungkan anak kedua saya Tasnem,tahun 2013, Ceritanya bergini…..

Anak  pertama saya dilahirkan secara czer, tahun 2011, sepanjang prengnent nak dikatakan setiap bulan mesti demam, mengidam macam-macam, nk rambutan la nak itu ini, tapi bile makan sebiji je terus selsema dan esoknya mesti demam, demam bukan sehari dua, sampai seminggu. Sampailah bersalin, ade sedikit komplikasi, akhirnya DR desided operation.

Tahun 2013, kami di khabar berita gembira, mengandung anak kedua, perasaan pada waktu tu berbaur,masih lagi terngiang-ngiang suasa di bilik pembedahan….lebih seram daripada cerita jelangkong, saya mula berfikir dan berfikir, mesti ada cara jalan supaya saya tidak bersalin czer lagi.
Hampir setiap hari on laptop, hampir setiap hari scroll mouse sane sini search info-info pasal bersalin normal, di lubuk hati, nak sangat bersalin normal..

Masuk bulan ke 5 kehamilan, ade seorang sahabat rekemen SHAKLEE pada saya, oleh kerana kehendak bersalin normal membuak-buak saya try je. Start ambik supplement SHAKLEE, SAYA bye bye segala ubat hospital.

Alhamdulillah…. Setiap check –up tiada masalah, hb cantik, tekanan darah pun cantik.. sehinggalah bersalin saya consume set mengandung Shaklee, lepas bersalin saya continue vitamin pregnant yang xhabis Cuma tambah zink dan Alfalfa untuk membaikkan luka dan tambah susu badan. Segalanya Alhamdllah, Start tu la saya jatuh cinta dengan SHAKLEE.

Tanpa ragu-ragu, sebab saya dah rasai keberkesanannya, saya terus mendaftar sebagai ahli, asalnya saya jadi ahli just nak dapatkan harga ahli dan consume set  shaklee, tak sangka pula dengan pembelian set untuk saya, saya dapat cash bonus bulanan.

Tanpa berfikiran panjang, saya jadikan sebagai side income saya, di samping membantu orang lain,saya seronok dapat  share apa yang saya alami dan rasai. Saya sihat plus dapat bonus..

Jom baca lebih lanjut, bagaimana nak jana pendapatan dengan SHAKLEE, 4 5 angka dalam tangan anda.




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan