SENTIASA BERKESAN,SENTIASA SELAMAT,SENTIASA MESRA ALAM
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
RSS

JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE





BAGAIMANA CARA DAFTAR AHLI?

 
Modal yang rendah,hanya bayar keahlian seumur hidup RM65 atau belian produk sekitar RM650 untuk daftar ahli Shaklee percuma dengan saya. Anda akan terima starter kit Shaklee berserta kelebihan anda sebagai ahli.

MENGAPA ANDA PERLU DAFTAR AHLI?

 
 Ada dua sebab  anda perlu daftar ahli, iaitu:

Sebab pertama :

 
Makan sendiri + discount 20-30% +  Sihat + Cash bonus

                                                  ATAU

Sebab kedua : 


Makan sendiri  + discount 20-30% +  Sihat + biznes + jana pendapatan + kelebihan 3C - cash , car, convention

Mana satu anda mahu?

Semuanya terletak di tangan anda...

Kebaikan daftar ahli Shaklee memang banyak. Antara lain ialah:
  • Anda akan dapat 20-30% penjimatan.
  • Peluang ‘Cash Rebate’ ibarat Bonuslink
  • Promosi produk bulanan
  • Peluang jana side income
  • Peluang melancong dengan kelas 6 bintang
  • Teknik pengambilan produk secara berkesan ( Hanya daripada Saya)
  • Konsultansi mesra dan flexible ( Hanya daripada saya)

Ok, sebab pertama jelas kan? Kalau jelas tidak perlu saya terangkan lagi.. kalau kurang jelas jangan malu jangan segan tanya saya lebih lanjut.
Berbalik sebab kedua, saya akan terangkan secara terperinci bagaimana nak jana pendapatan dengan Shaklee.

KENAPA SAYA PILIH SHAKLEE SEBAGAI PRODUK PERNIAGAAN SAYA?

- Produk Shaklee adalah 99% berkesan jika tepat cara penggunaannya.     

- Produk ada KKM & Sijil Halal. Jadi tak ragu-ragu untuk makan sendiri dan kongsikan kepada orang ramai 

-Produk Shaklee terbukti berkesan sebab dalam setahun ada beribu-ribu kajian klinikal & diakui oleh pihak ketiga.   

-Produk Shaklee diperbuat daripada bahan semulajadi. TIDAK mengandungi bahan kimia & selamat digunakan oleh pelbagai peringkat.


-Tak perlu modal yang besar untuk stok dan sebagainya. Melainkan anda nak menjual by hand, face to face kepada jiran-jiran,orang-orang kampung atau penduduk taman.


-Pembelian barang juga boleh dilakukan secara online. Kalau tak sempat or jauh dari branch boleh klik2 untuk order barang & juga boleh hantar terus kepada customer. Jimat masa & tak perlu ke pejabat pos untuk pos barang.



KEISTIMEWAAN  BERBIZ DENGAN SHAKLEE 

 

1)    CASH BONUS

Bonus dalam bentuk cash. Duit akan di masukkan terus dalam akaun bank anda, masyuukk..
 semua ahli yang dapat kumpul sekurang-kurangnya GUV 150 akan layak dapat bonus ni.. Berapa? bergantung kepada berapa point (uv) yg kita dapat kumpul..paling rendah  5%..paling tinggi 21%.. Bila dapat bonus ni? setahun sekali ke?? Takkkk.. setiap bulan akan dapat  bonus ni..yang bestya setiap tengah bulan.. tgh bulan ok..time tgh sengkekkk, alhamdulillah bonus  shaklee masuk..

2)   CAR BONUS

Subsidi kereta dalam bentuk cash..
bukan dapat kereta tapi dapat duit cash.. up to you nak buat apa dengan duit yang dapat tu, beli kereta ke, make up kereta ke, cat baru ke, tambah sane sini ke....ikut suka la booo...asalkan buat yang halal,hihihi

3)   CONVENTION

 Percuma umrah, domestic & international trip,bertaraf 5 bintang, yang di tanggung sepenuhnya oleh shaklee, anda perlu bawak badan je.. 

MUDAH SAHAJA, TAPI INCOME SEHINGGA 4-5 ANGKA?

 

  • Unlimited Income - income tidak terhad. Daripada 2 angka tidak mustahil sehingga 4-5 angka. (yang penting, siapa rajin dia berjaya) 
  • Marketing mudah hanya dirumah sahaja. 
  •  Marketing plan menarik dan adil. Konsepnya tidak menindas sesiapa.Siapa yang usaha dia yang dapat. Tidak seperti MLM lain, orang bawahan perlu bekerja untuk orang atasan. Infact shaklee bukan lagi MLM, tapi baru diumumkan oleh CEO Shaklee..Billionaire Roger Barnett pada Dec 2013 yang shaklee adalah " Social Marketing Network Business"
  •  Bonus yang di tawarkan sehingga 21%. Dan banyak lagi bonus dan insentif yang akan diterima sekiranya menepati syarat yang di tetapkan.  
  • No head hunting. Just sharing, sharing dan sharing.


KEISTEMEWAAN DAFTAR AHLI DENGAN SAYA.

  • Anda kan diberi Teknik pengambilan produk secara berkesan
  • Anda diberi segala maklumat tentang produk. Tentang vitamin mana yang sesuai dan macamana cara nak makan.
  • Konsultansi mesra dan flexible
  • Jika anda serius berbiz, anda akan dimasukkan dalam group rahsia saya sangat aktif  untuk membantu segalanya berkenaan  cara dan tips berbisnes dengan berkesan.
  • Sesi coaching hanya melalui online sahaja. Coaching bersama leaders & anak buah berlangsung hanya melalui FB, whatsapp, email, tidak perlu set time keluar rumah buat temu janji untuk coaching.(melainkan sesiapa berminat nak berjumpa saya..hihi)
  • Support group yang sangat membantu. Bantuan dari segi pemahaman produk, marketing tools, motivasi & juga pengisian kerohanian. Penting tu amalan kerohanian sebab kebergantungan kita sepenuhnya pada Allah S.W.T. Sebab tulah bila terdetik hati nak join shaklee kena pilih support group yg betul, yang boleh membimbing kita ke arah kejayaan. Tangga dah tersedia, just nak naik saja,


 

Jadi apa tunggu lagi?



Masyuk kan???
 kita sihat , duit pun masuk..
Daftar ahli segera dengan saya, segalanya terletak di tangan anda. 

HUBUNGI SAYA SEGERA..

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 ulasan:

Catat Ulasan